sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

MST schenkt 112.000 koffies

Het MST, centrum voor educatie, ondersteuning en ontmoeting, geeft plaats aan kwetsbare mensen in onze samenleving. Maar liefst 112.000 kopjes koffie worden per jaar geschonken en ook worden maaltijden voor € 2 en soep voor € 1 aangeboden. Hun inductie-fornuis is dringend aan vervanging toe. Nog € 905 is nodig.

Lees verder

Alles gestolen!

In augustus jl. zijn alle materalen van Kindervakantiewerk GGHT gestolen uit de voormalige Vredeskerk. Voor vrijwilligers nu veel werk om alles wat ze zelf hadden gemaakt, opnieuw te gaan maken. Maar ook hun sportmaterialen en sanitaire- en schoonmaakspullen zijn gestolen. De aanschaf van nieuw materiaal kost € 700.

Lees verder

Haken verbindt!

Op vrijdagmorgen ontmoeten veel vrouwen elkaar in wijkcentrum In de Boomtak en onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er veel gekletst en straks hopelijk ook veel gehaakt. Want ze gaan samen een 2 meter hoge houten kerstboom versieren met allerlei gehaakte lapjes en hopelijk is de boom dan eind 2018 klaar. Alle garens en hout kosten samen € 250.

Lees verder

Waakmand biedt troost...

Zorgcentrum den Herdgang wil graag een waakmand, waarin allerlei spullen zitten, die het waken bij een dierbare kunnen verzachten zoals kaarsjes, mooie tijdschriften, kussens, handolie, fijne muziek enz. Voor € 75 is al een mooie mand te maken.

Lees verder

De keet moet geschilderd!

VTV Vlashof heeft veel actieve vrijwilligers die groenten verbouwen voor de Voedselbank en kinderen begeleiden in de moestuin. Maar ook het onderhoud doen ze zelf en hun materialenkeet moet dringend een beitsbeurt krijgen. Ze krijgen 5 liter beits, schuurpapier en kwasten.

Lees verder