sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Na arbeid is het goed kletsen!

Veel allochtonen vrouwen hebben een volkstuintje in de wijk Stokhasselt en na het werk willen ze graag samen iets eten, drinken en natuurlijk bijpraten. Maar er is geen plaats om te zitten. Ze willen hiervoor graag 3 picknicktafels.

Lees verder

Wie vernieuwt ons hoofdpad?

De volkstuin op de Dongenseweg is maar een kleine volkstuin en veel leden kunnen gelukkig via de meedoenregeling gebruik hiervan maken. De kosten om het hoofdpad te voorziening van nieuwe halfverharding nodig zijn door hen niet te betalen. Wie helpt?


Lees verder

Tuinieren op hoogte

Volkstuin Hoflaan wil ook haar invalide tuinders van dienst zijn en hen op werkhoogte laten tuinieren. Daarvoor vragen zij 4 verhoogde kweektafels van beton of ander stevig materiaal.

Lees verder

Langer zelfstandig blijven

Seniorenvereniging Theresia-Loven-Besterd wil een webpagina opzetten en een brochure maken met actuele onderwerpen over gezondheid voor alle ouderen in deze wijken om hen te ondersteunen in zelfstandigheid. Nodig zijn: 3000 brochures, maken van een webpagina en opmaak brochure (in dezelfde stijl). De kosten bedragen € 850.

Lees verder

Onze tuin is te nat!

In Volkstuin Hoflaan zijn een paar hele natte tuinen en de oplossing is om grote diepe gaten te boren van 4,5 – 5 meter. Dan kunnen deze tuinen toch gebruikt gaan worden. Welk bedrijf wil dit voor hen doen?

Lees verder