sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

HetWerkt echt!

HetWerkt begeleidt een 50-tal vrijwilligers en 6 dagbesteders Ze missen een paar goede kruiwagens en gereedschappen om het werk samen nog beter te kunnen doen. Ze hebben nodig: 1 grote en 2 kleinere kruiwagens en 2 takkenscharen. Wie wil sponsoren in natura? De kosten nieuw bedragen € 370, maar het mogen ook goede tweedehands materialen zijn.

Lees verder

Samen maakt plezier!

St. Caribische Senioren Tilburg wil op woensdagmiddag met de ouderen gaan handwerken, naaien, en knutselen. Ze vragen 2 naaimachines, scharen, patroonpapier stof, naalden enz. Alles om ouderen te activeren. Vrijwilligers voeren het werk uit. De kosten bedragen € 450.

Lees verder

Opknappen vergaderruimte

Vrijwilligers van het Open Bejaardenwerk St. Anna willen de vergaderruimte schilderen en een pvc-vloer leggen. De menskracht is er, maar er is geen geld voor de materialen. Ze hebben nodig: 35 m2 pvc-zeil, lakverf, grondverf, schuurpapier, kwasten, rollers en tex.
Totale kosten bedragen ongeveer € 750.

Lees verder

Mama Mia, maar dan een andere!

Mama Mia is een dagopvang voor ouderen met lichte dementie en ouderen met een kleine beurs in de Trouwlaan. Zelf houden ze 2x per jaar een markt om de materialen voor activiteiten te betalen. Ouderen eten ook gezamenlijk. Per dagdeel komen er ongeveer 6 ouderen. Omdat veel ouderen een beperking hebben, krijgen ze voor de leiding 1 zadelstoel om de ouderen beter te kunnen bedienen.

Lees verder

Wonderlijke watertuin

Vrijwilligers van het Ontdekstation013 i.s.m. St. OpGroeneVoet realiseren een voorbeeldtuin die heet: de Wonderlijke Watertuin. De tuin is openbaar toegankelijk, tussen Spoor, Hall of Fame en Ontdekstation en moet inspiratiebron zijn om je eigen tuin watervriendelijk te maken. Vrijwilligers kunnen gaan werken met allerlei tuingereedschappen.

Lees verder