sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Het is nu een saaie boel

Bij woonzorgcentrum de Bijsterstede worden tuin en terras gebruikt door de basisschool en het woonzorgcentrum. Maar daar is weinig inspiratie te vinden, te weinig zitgelegenheid, geen speelmogelijkheden. Zij zouden graag een nieuw ontwerp willen laten maken: het opknappen, opruimen en mooi en uitnodigend maken is dan hoofddoel. Planten en materialen zullen dan nodig zijn. Zelf zetten ze menskracht in om het ontwerpt te maken. Plantenbakken, een volière en tafels en stoelen zijn er al (€ 2.250,-)

Lees verder

Licht in de duisternis

Natuurtuin Stokhasselt heeft een opslagcontainer voor gereedschappen maar in deze donkere tijden kunnen ze niet zien waar alles ligt. Vandaar dat ze verlichting willen in de container d.m.v. 2 binnen lampen die werken op zonne-energie (€ 200).

Lees verder

Bloementuin St. Franciscus

Ze willen van leidingwater op grondwater overschakelen voor het water geven van planten en het aantal watertappunten uitbreiden. Gemiddelde leeftijd van de tuinders is 70 jaar en ver moeten lopen met een gieter kan soms niet meer. Vandaar dat het bestuur voor meer tappunten kiest. Ze hebben watertonnen (250 liter), tyleenslangen maat 35 mm, dikte 3 mm (dat is inwendig 29 mm), kranen met draad enz. nodig. Ze voeren zelf alle werkzaamheden uit. De totale kosten bedragen € 2070.

Lees verder

Pony's en moestuinieren

De Ponyfarm wil naast het ponyrijden graag met de kinderen tuinieren. Daarvoor willen ze een (koude) tunnelkas van 4/5 meter als aanvulling op bestaande moestuin. Deze speelt een grote rol bij de stadsboerderij waar veel kinderen begeleid worden.

Lees verder

Opknappen vergaderruimte

Vrijwilligers van het Open Bejaardenwerk St. Anna willen de vergaderruimte schilderen en een laminaat-vloer leggen. De menskracht is er, en nu is er ook geld voor laminaat en krijgen ze alle schildermaterialen.

Lees verder