sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN

Tieners spelen niet op wipkip!

De buurttuin in het Stenen Kamerpark is een groot succes dankzij de inzet van vrijwilligers en ouders. De jongeren willen graag wat meer uitdaging op het terrein en daarvoor vragen zij een duikelrek en een driedubbele evenwichtsbalk. Kosten in totaal zijn € 1470. Daarnaast willen ze een mini-bieb in natura realiseren voor alle leeftijden.

Lees verder

Wie doet nu de afwas?

De inbouw-vaatwasser van Jong-Nederland Loven-Besterd is kapot en geld voor een nieuwe is ver te zoeken. Ze kunnen nu een nieuwe aanschaffen zodat alle groepen in huis er weer gebruik van kunnen maken.

Lees verder

De Fluistertelefoon

De school gaat zelf 20 fluistertelefoons maken van waterleidingbuizen en -bochten. De kinderen kunnen dan hardop lezen zonder dat anderen daar last van hebben.

Lees verder

Breek van de Week

Heb je als kind een Breek van de Week nodig? Dan kun je buiten spelen in het bos samen met vrijwilligers en mooie dingen maken van natuurlijke materialen. Het gaat hier vooral om kwetsbare kinderen. De groep is krijgt een kleine container om te schuilen en ook wat spullen op te slaan. Een pipowagen zou natuurlijk helemaal helemaal geweldig zijn. Ook krijgen zij een picknicktafel.

Lees verder

Geef alle kinderen een kans...

Wielerclub Pijnenburg krijgt steeds meer jeugdleden. Kinderen in armoede kunnen een fiets lenen. Tot op heden hadden zij fietsen van een goede sponsor maar die moeten hoognodig vervangen worden. Ze hebben 10 fietsen nodig die € 800 per stuk kosten. Zij brengen zelf € 4000 in. MzGz vond 3 donateurs die een fiets hebben geadopteerd.

Lees verder