sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

De Fluistertelefoon

De school gaat zelf 20 fluistertelefoons maken van waterleidingbuizen en -bochten. De kinderen kunnen dan hardop lezen zonder dat anderen daar last van hebben.

Lees verder

Breek van de Week

Heb je als kind een Breek van de Week nodig? Dan kun je buiten spelen in het bos samen met vrijwilligers en mooie dingen maken van natuurlijke materialen. Het gaat hier vooral om kwetsbare kinderen. De groep is krijgt een kleine container om te schuilen en ook wat spullen op te slaan. Een pipowagen zou natuurlijk helemaal helemaal geweldig zijn. Ook krijgen zij een picknicktafel.

Lees verder

Geef alle kinderen een kans...

Wielerclub Pijnenburg krijgt steeds meer jeugdleden. Kinderen in armoede kunnen een fiets lenen. Tot op heden hadden zij fietsen van een goede sponsor maar die moeten hoognodig vervangen worden. Ze hebben 10 fietsen nodig die € 800 per stuk kosten. Zij brengen zelf € 4000 in. MzGz vond 3 donateurs die een fiets hebben geadopteerd.

Lees verder

Meer sfeer op het balkon!

De afdeling Hofstede van Koningsvoorde is voor ouderen met een somatische aandoening. Vrijwel allemaal zitten ze in een rolstoel en zijn beperkt in hun mobiliteit. Het balkon waar ze graag zitten, is vrij kaal en ze gaan het aankleden met planten, bloembakken, tuinposters en vogelhuisjes. Bovendien krijgen ze hulp van een creatief persoon die weet hoe je het balkon rolstoelvriendelijk kunt inrichten.

Lees verder

Stenen kamerpark krijgt kleur!

Kinderen en volwassen willen een buurtbloementuin realiseren in het Stenen Kamerpark met planten, bankje, hut voor de kinderen en hekwerk. Via MzGz krijgen ze het hekwerk (van hout) en een bankje. He is een bewonersinitiatief en de betrokkenheid van bewoners en kinderen is erg groot. Zij willen van een vies braakliggend terrein iets heel moois te maken.

Lees verder