sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Maak de Blije Pootjes blij!

Huisdierenvoedselbank de Blije Pootjes helpt mensen met een minimum inkomen aan dierenvoedsel voor hun huisdier. Het voer wordt aangeleverd in grote zaken en moet worden omgepakt voor uitgifte aan de mensen. Zij hebben 150 dichte kratten nodig (€ 900?)

Lees verder

Vele meters lamellen nodig

Vrijwilligers van de Montfortparochie in Tilburg-Noord zijn dringend op zoek naar lamellen, want de oude zijn na 45 jaar toch echt versleten. En 3 stuks van 4/4 meter is een grote kostenpost, waarvoor helaas het geld ontbreekt. Wie helpt?

Lees verder

Samen werken aan vis-mozaiek

GGZ-Breburg wil in haar creatief atelier in wijkcentrum de Ypelaer een vis mozaïeken: cliënten, wijkbewoners en nieuwkomers gaan dat samen maken. Je leert elkaar beter kennen en het bevordert de integratie. Het uiteindelijke kunstwerk is bestemd voor het wijkcentrum waar iedereen het kan bewonderen.

Lees verder

Beveiligen tegen vernielingen

In 2011 werd Speedway-Tilburg voor radiografisch bestuurbare auto's opgericht en met succes, want de club telt nu 60 leden. Met hart en ziel en eigen geld hebben zij het terrein ontwikkeld en er iets moois van gemaakt. Maar de laatste jaren zijn er veel vernielingen en onlangs is er brand gesticht. Zij krijgen een tweedehands, waterdichte container met een goed slot en hopelijk is dat een goede oplossing.

Lees verder

Gratis computers repareren

In Tilburg-Noord willen ze voor de minima gratis computers repareren. Maar dan zijn wel onderdelen nodig zoals geheugen, videokaarten, harddisks, cpu, koelers, gereedschappen enz. Zij krijgen een financiële bijdrage om de benodigde materialen in te kopen om zo veel mensen te kunnen helpen.

Lees verder