sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Samen werken aan vis-mozaiek

GGZ-Breburg wil in haar creatief atelier in wijkcentrum de Ypelaer een vis mozaïeken: cliënten, wijkbewoners en nieuwkomers gaan dat samen maken. Je leert elkaar beter kennen en het bevordert de integratie. Het uiteindelijke kunstwerk is bestemd voor het wijkcentrum waar iedereen het kan bewonderen.

Lees verder

Sint wil een nieuwe baard!

150 vrijwilligers zijn betrokken bij alle Sinterklaasactiviteiten van het Centraal St. Nicolaas Comité Tilburg. Een tiental Pietenpakken en de Sinterklaasbaard zijn dringend toe aan vernieuwing. Helaas is hun naaigroep opgehouden te bestaan. De financiering is nu rond en Raakveld en Naald en Draad gaat meehelpen met het maken van de Pietenpakken.

Lees verder

Wie vernieuwt ons hoofdpad?

De volkstuin op de Dongenseweg is maar een kleine volkstuin en veel leden kunnen gelukkig via de meedoenregeling gebruik hiervan maken. Het hoofdpad wordt voorzien van nieuwe halfverharding.

Lees verder

Een balkon dat uitnodigt!

Satijnhof is een kleine woonvorm voor mensen met dementie. Hun grote wens is het herinrichten van het balkon voor 7 dementerende mensen. Zij willen graag de muur bekleden met een grote poster/sticker, kunstplanten en een vogelhuisje met muziek erin. Doel is om een vriendelijke, onderhoudsvrije ruimte te maken waar deze mensen zich echt thuis kunnen voelen.

Lees verder

Goed gereedschap is halve werk

De vrienden van prospects@Work hebben de volgende wens: dagbesteding, persoonlijke begeleiding en hulp bij re-integratie staan centraal bij Prospects. In de werkplaats kunnen de mensen een vak leren (timmeren, schilderen, fiets- en autoreparatie, stukadoren en groenvoorziening). Zij gaan een goed gevulde gereedschapstrolleys of een gereedschapskist per beroepsgroep aanschaffen

Lees verder