sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Goed gereedschap is halve werk

De vrienden van prospects@Work hebben de volgende wens: dagbesteding, persoonlijke begeleiding en hulp bij re-integratie staan centraal bij Prospects. In de werkplaats kunnen de mensen een vak leren (timmeren, schilderen, fiets- en autoreparatie, stukadoren en groenvoorziening). Zij gaan een goed gevulde gereedschapstrolleys of een gereedschapskist per beroepsgroep aanschaffen

Lees verder

De Babbeltruc...

De Babbeltruc besaat uit een projectgroep van 7 vrijwilligers in samenwerking met politie en gemeente. Zij doet dit werk al meer dan 5 jaar. Doel is om ouderen alert te maken op de risico’s van babbeltrucs aan de deur. Zij voeren in zorgcentra e.d. toneelstukjes op om bewustwording rondom dit thema te vergrote. De politie is ook hierbij aanwezig.
In grote zalen zijn ze moeilijk te verstaan, vandaar dat zij een draadloze microfoon en 4 kleine microfoontjes plus een versterker krijgen.

Lees verder

Maak de Blije Pootjes blij!

Huisdierenvoedselbank de Blije Pootjes helpt mensen met een minimum inkomen aan dierenvoedsel voor hun huisdier. Het voer wordt aangeleverd in grote zakken en moet worden omgepakt voor uitgifte aan de mensen. Zij krijgen 150 dichte kratten (€ 900)

Lees verder

Tuinieren op hoogte

Volkstuin Hoflaan gaat haar invalide tuinders van dienst zijn en hen op werkhoogte laten tuinieren. Daarvoor gaan zij 4 verhoogde kweektafels van beton of ander stevig materiaal realiseren.

Lees verder

Onze tuin is te nat!

In Volkstuin Hoflaan zijn een paar hele natte tuinen en de oplossing is om grote diepe gaten te boren van 4,5 – 5 meter. Dan kunnen deze tuinen toch gebruikt gaan worden. En jawel, de groenaannemer kan hier gaan starten.

Lees verder