sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Een lekker kopje koffie

Jong-Nederland Loven-Besterd wil graag het oude horeca koffiezetapparaat (een Bravilor) vervangen. Het hoeft geen nieuwe te zijn, zij hebben hem tweedehands gezien voor € 150.

Lees verder

Licht in de duisternis

Natuurtuin Stokhasselt heeft een opslagcontainer voor gereedschappen maar in deze donkere tijden kunnen ze niet zien waar alles ligt. Vandaar dat ze verlichting willen in de container d.m.v. 2 binnen lampen die werken op zonne-energie (€ 200).

Lees verder

Pony's en moestuinieren

De Ponyfarm wil naast het ponyrijden graag met de kinderen tuinieren. Daarvoor willen ze een (koude) tunnelkas van 4/5 meter als aanvulling op bestaande moestuin. Deze speelt een grote rol bij de stadsboerderij waar veel kinderen begeleid worden.

Lees verder

Opknappen vergaderruimte

Vrijwilligers van het Open Bejaardenwerk St. Anna willen de vergaderruimte schilderen en een laminaat-vloer leggen. De menskracht is er, en nu is er ook geld voor laminaat en krijgen ze alle schildermaterialen.

Lees verder

Samen maakt plezier!

St. Caribische Senioren Tilburg gaat op woensdagmiddag met de ouderen handwerken, naaien, en knutselen. Ze krijgen 2 naaimachines, scharen, patroonpapier stof, naalden enz. Alles om ouderen te activeren. Vrijwilligers voeren het werk uit.

Lees verder