sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN

Eco leven en tuineren

Stichting Biotuin Tilburg ondersteunt mensen en organisaties m.b.t. ecologisch leven en tuinieren, d.m.v. educatieve projecten met kinderen, organiseren van workshops, lezingen enz. Verder hebben zij organisaties en particulieren aan zaadjes en plantjes.
Om de stichting te promoten hebben zij nodig: visitekaartjes, beachflag, gewone vlag, reclamezeil enz. t.w.v. € 250.

Lees verder

Maak je eigen vlog

Het Ontdekstation gaat een nieuw project starten waarbij kinderen met een digitale camera filmpjes maken die daarna met ander materiaal tot een vlog worden gemaakt. Op deze manier laten ze zien wat het Ontdekstation voor hen betekent. Hiervoor krijgen ze 2 digitale camera’s.

Lees verder

SportAnders

Om het spelaanbod te vernieuwen, wil Jong-Nederland (de overkoepelende organisatie voor heel Nederland) een nieuw spelboek (128 blz.) uitbrengen dat alle 3000 vrijwilligers krijgen. Het thema is SportAnders, een verzameling van sporten die op een andere manier gespeeld worden.
In Tilburg werken 70 vrijwilligers voor 175 kinderen. Dan kom je op ca. € 250.

Lees verder

48...35...5... Bingo!

Vrijwilligers draaien wekelijks de bingo bij Koningsvoorde. De bingomolen is kapot en niet meer te repareren. Zij krijgen een nieuw apparaat. I.v.m. deelnemers die slechthorend zijn, gaan ze voor een apparaat waarop cijfers goed te zien zijn.

Lees verder

Een zintuiglijke tuin

De Kievitshorst wil de binnentuin van de gesloten afdeling zintuiglijk maken: dus meer voelen, ruiken en proeven. En gezellig zitjes die uitnodigen om er te zitten en ervan te genieten. Nodig is meubilair, planten en tuinkruiden en kleine kassen die op de afdelingen kunnen staan.
Kosten bedragen € 1000.

Lees verder