sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Mix&Match

In het Eetcafé aan de Trouwlaan vindt Mix & Match plaats. Doel is het verbinden van wijkbewoners van Tilburg-Zuid met statushouders. Er wordt samen gekookt en gegeten, maar ook samen spelletjes doen, wandelen, schilderen enz. 1x per maand is er een activiteit en daarvoor krijgen ze geld om folders te laten drukken.

Lees verder

Buurtmoestuin in Korvel

Een nieuw initiatief in de wijk Korvel, te vergelijken met Stadstuin Piushaven, maar dan kleiner. Sinds kort hebben vrijwilligers een onderkomen maar er is geen verwarming en geen elektriciteit en het wordt koud. Zij kunnen een petroleumkachel en thermoskannen aanschaffen en het benodigde (tuin-)gereedschap voor vrijwilligers.

Lees verder

Wie doet nu de afwas?

De inbouw-vaatwasser van Jong-Nederland Loven-Besterd is kapot en geld voor een nieuwe is ver te zoeken. Ze kunnen nu een nieuwe aanschaffen zodat alle groepen in huis er weer gebruik van kunnen maken.

Lees verder

De Fluistertelefoon

De school gaat zelf 20 fluistertelefoons maken van waterleidingbuizen en -bochten. De kinderen kunnen dan hardop lezen zonder dat anderen daar last van hebben.

Lees verder

Breek van de Week

Heb je als kind een Breek van de Week nodig? Dan kun je buiten spelen in het bos samen met vrijwilligers en mooie dingen maken van natuurlijke materialen. Het gaat hier vooral om kwetsbare kinderen. De groep is krijgt een kleine container om te schuilen en ook wat spullen op te slaan. Een pipowagen zou natuurlijk helemaal helemaal geweldig zijn. Ook krijgen zij een picknicktafel.

Lees verder