sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Stenen kamerpark krijgt kleur!

Kinderen en volwassen willen een buurtbloementuin realiseren in het Stenen Kamerpark met planten, bankje, hut voor de kinderen en hekwerk. Via MzGz krijgen ze het hekwerk (van hout) en een bankje. He is een bewonersinitiatief en de betrokkenheid van bewoners en kinderen is erg groot. Zij willen van een vies braakliggend terrein iets heel moois te maken.

Lees verder

Opgeruimd staat netjes

Dat vinden de leerlingen van groep 8 van basisschool de Logtenberg in de wijk Stokhasselt. Om de wijk leefbaarder te maken hebben de leerlingen bedacht, samen met St. Move, dat de wijk eerste schoon moet zijn. Daarom vinden zij dat de prullenbakken extra aandacht moeten krijgen en zij gaan daar stickers voor ontwerpen en deze laten drukken.

Lees verder

Gang maakt plaats voor lokaal

de Ouderenbond in St. Anna wil een kleine ontmoetingsruimte maken in de Frater Mattheushof, daar waar nu nog een gang is. Zij hebben toestemming van Tiwos om de open muur te dichten met een muur en invalidendeur, zodat de handwerkgroep en anderen daar rustig kunnen zitten. Een vrijwilliger gaat het geheel bouwen. De sponsoring is nu compleet, het bouwen kan beginnen.

Lees verder

Klusploeg zoekt gereedschap

De Quiet Community ondersteunt mensen in armoede met heel concrete dingen. Ze hebben nu een klusteam van vrijwilligers opgezet om mensen in armoede die een vakman nodig hebben, te ondersteunen, zonder kosten. Daarvoor krijgen zij veel (elektrische) gereedschappen.

Lees verder

Eco leven en tuineren

Stichting Biotuin Tilburg ondersteunt mensen en organisaties m.b.t. ecologisch leven en tuinieren, d.m.v. educatieve projecten met kinderen, organiseren van workshops, lezingen enz. Verder hebben zij organisaties en particulieren aan zaadjes en plantjes.
Om de stichting te promoten hebben zij nodig: visitekaartjes, beachflag, gewone vlag, reclamezeil enz. t.w.v. € 250.

Lees verder