sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

HetWerkt echt!

HetWerkt begeleidt een 50-tal vrijwilligers en 6 dagbesteders Ze kunnen een paar goede kruiwagens en gereedschappen aanschaffen om het werk samen nog beter te kunnen doen. Ze hebben nodig: 1 grote en 2 kleinere kruiwagens en 2 takkenscharen.

Lees verder

Mama Mia, maar dan een andere!

Mama Mia is een dagopvang voor ouderen met lichte dementie en ouderen met een kleine beurs in de Trouwlaan. Zelf houden ze 2x per jaar een markt om de materialen voor activiteiten te betalen. Ouderen eten ook gezamenlijk. Per dagdeel komen er ongeveer 6 ouderen. Omdat veel ouderen een beperking hebben, krijgen ze voor de leiding 1 zadelstoel om de ouderen beter te kunnen bedienen.

Lees verder

Wonderlijke watertuin

Vrijwilligers van het Ontdekstation013 i.s.m. St. OpGroeneVoet realiseren een voorbeeldtuin die heet: de Wonderlijke Watertuin. De tuin is openbaar toegankelijk, tussen Spoor, Hall of Fame en Ontdekstation en moet inspiratiebron zijn om je eigen tuin watervriendelijk te maken. Vrijwilligers kunnen gaan werken met allerlei tuingereedschappen.

Lees verder

Even kunnen relaxen...

Het Afasiecentrum Tilburg krijgt nieuwe huisvesting op de begane grond van Zorgcentrum de Heikant. Daar is nu ook een ontspanningsruimte bijgekomen waar mensen tussen de therapieën door even kunnen rusten. Hiervoor krijgen zij twee relaxstoelen. Zij kozen de blauwe en de groene stoel.

Lees verder

Samen werken aan vis-mozaiek

GGZ-Breburg wil in haar creatief atelier in wijkcentrum de Ypelaer een vis mozaïeken: cliënten, wijkbewoners en nieuwkomers gaan dat samen maken. Je leert elkaar beter kennen en het bevordert de integratie. Het uiteindelijke kunstwerk is bestemd voor het wijkcentrum waar iedereen het kan bewonderen.

Lees verder