sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Buurtmoestuin in Korvel

Een nieuw initiatief in de wijk Korvel, te vergelijken met Stadstuin Piushaven, maar dan kleiner. Sinds kort hebben vrijwilligers een onderkomen maar er is geen verwarming en geen elektriciteit en het wordt koud. Zij kunnen een petroleumkachel en thermoskannen aanschaffen en het benodigde (tuin-)gereedschap voor vrijwilligers.

Lees verder

Wie doet nu de afwas?

De inbouw-vaatwasser van Jong-Nederland Loven-Besterd is kapot en geld voor een nieuwe is ver te zoeken. Ze kunnen nu een nieuwe aanschaffen zodat alle groepen in huis er weer gebruik van kunnen maken.

Lees verder

De Fluistertelefoon

De school gaat zelf 20 fluistertelefoons maken van waterleidingbuizen en -bochten. De kinderen kunnen dan hardop lezen zonder dat anderen daar last van hebben.

Lees verder

Breek van de Week

Heb je als kind een Breek van de Week nodig? Dan kun je buiten spelen in het bos samen met vrijwilligers en mooie dingen maken van natuurlijke materialen. Het gaat hier vooral om kwetsbare kinderen. De groep is krijgt een kleine container om te schuilen en ook wat spullen op te slaan. Een pipowagen zou natuurlijk helemaal helemaal geweldig zijn. Ook krijgen zij een picknicktafel.

Lees verder

Geef alle kinderen een kans...

Wielerclub Pijnenburg krijgt steeds meer jeugdleden. Kinderen in armoede kunnen een fiets lenen. Tot op heden hadden zij fietsen van een goede sponsor maar die moeten hoognodig vervangen worden. Ze hebben 10 fietsen nodig die € 800 per stuk kosten. Zij brengen zelf € 4000 in. MzGz vond 3 donateurs die een fiets hebben geadopteerd.

Lees verder