sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Een nieuwe veilige loopbrug

Kindervakantiewerk GGHT werd vorige jaar getroffen door een diefstal. Nu mogen ze gebruik gaan maken van een nieuwe opslagruimte op de zolder van een lagere school. De huidige loopbrug is onveilig en moet vervangen worden. Hiervoor hebben ze nu alle materialen bij elkaar, dus de uitvoering kan gaan beginnen.

Lees verder

Vele meters lamellen nodig

Vrijwilligers van de Montfortparochie in Tilburg-Noord gaan de lamellen vervangen, want de oude zijn na 45 jaar toch echt versleten. Het zal een hele klus gaan worden op grote hoogte.

Lees verder

Na arbeid is het goed kletsen!

Veel allochtonen vrouwen hebben een volkstuintje in de wijk Stokhasselt en na het werk willen ze graag samen iets eten, drinken en natuurlijk bijpraten. Maar er is geen plaats om te zitten. Ze willen hiervoor graag 3 picknicktafels.

Lees verder

Langer zelfstandig blijven

Seniorenvereniging Theresia-Loven-Besterd wil een webpagina opzetten en een brochure maken met actuele onderwerpen over gezondheid voor alle ouderen in deze wijken om hen te ondersteunen in zelfstandigheid. Nodig zijn: 3000 brochures, maken van een webpagina en opmaak brochure (in dezelfde stijl). De kosten bedragen € 850.

Lees verder

Beveiligen tegen vernielingen

In 2011 werd Speedway-Tilburg voor radiografisch bestuurbare auto's opgericht en met succes, want de club telt nu 60 leden. Met hart en ziel en eigen geld hebben zij het terrein ontwikkeld en er iets moois van gemaakt. Maar de laatste jaren zijn er veel vernielingen en onlangs is er brand gesticht. Zij krijgen een tweedehands, waterdichte container met een goed slot en hopelijk is dat een goede oplossing.

Lees verder