sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN

Parcours te klein bij TWC

Door de groei van het aantal jonge leden, moeten meerdere groepen tegelijkertijd trainen. 2 kleine verbindingen in het parcours zijn zeer gewenst. Deze moeten geasfalteerd worden. Ze kunnen alleen geld gebruiken, want ze hebben al een firma die het voor de helft van de prijs doet. Nodig is nog € 1500.

Lees verder

De spellenkar komt er aan...

Vrijwilligers van kinderboerderij 't Valleike in de Reeshof willen voor de kinderen een verrijdbare spellenkast maken, waarin verschillende handgemaakte spellen met een educatief karakter zitten. Veel materialen zijn nodig en die zijn duur. Geschat wordt iets meer dan € 1000.

Lees verder

Het insectenhotel

De Buitenhof, dagopvang voor mensen met dementie, gaat een insectenhotel zelf bouwen. Het wordt heel groot: lengte 2 meter, hoogte 2,5 en diepte 50 cm. met een dak erop van dakpannen. Vrijwilligers en bezoekers maken samen dit insectenhotel. De materialen kosten € 500.

Lees verder

Meer sfeer in kantine

Laybird Skatepark heeft een eigen plekje, het skatecafé, om uit te rusten en iets te drinken. Ze gaan deze plaats gezelliger maken, zodat mensen langer blijven hangen. Er is nu enkel Tl-verlichting en het lijkt op een saaie kantine.
Een nieuwe set lampen gaat zorgen voor een betere sfeer: 10 parren en stroomkabels zijn nodig voor een bedrag van € 700.

Lees verder

Spelen in Alleenhouderstraat

Bewoners van de Alleenhouderstraat hebben het initiatief genomen om een speelterrein te realiseren voor kinderen. De gemeente ondersteunt dit initiatief. Maar er is nog veel geld nodig. MzGz probeert € 5000 bijeen te krijgen.

Lees verder