sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Geef alle kinderen een kans...

Wielerclub Pijnenburg krijgt steeds meer jeugdleden. Kinderen in armoede kunnen een fiets lenen. Tot op heden hadden zij fietsen van een goede sponsor maar die moeten hoognodig vervangen worden. Ze hebben 10 fietsen nodig die € 800 per stuk kosten. Zij brengen zelf € 4000 in. MzGz vond 3 donateurs die een fiets hebben geadopteerd.

Lees verder

Meer sfeer op het balkon!

De afdeling Hofstede van Koningsvoorde is voor ouderen met een somatische aandoening. Vrijwel allemaal zitten ze in een rolstoel en zijn beperkt in hun mobiliteit. Het balkon waar ze graag zitten, is vrij kaal en ze gaan het aankleden met planten, bloembakken, tuinposters en vogelhuisjes. Bovendien krijgen ze hulp van een creatief persoon die weet hoe je het balkon rolstoelvriendelijk kunt inrichten.

Lees verder

Stenen kamerpark krijgt kleur!

Kinderen en volwassen willen een buurtbloementuin realiseren in het Stenen Kamerpark met planten, bankje, hut voor de kinderen en hekwerk. Via MzGz krijgen ze het hekwerk (van hout) en een bankje. He is een bewonersinitiatief en de betrokkenheid van bewoners en kinderen is erg groot. Zij willen van een vies braakliggend terrein iets heel moois te maken.

Lees verder

Opgeruimd staat netjes

Dat vinden de leerlingen van groep 8 van basisschool de Logtenberg in de wijk Stokhasselt. Om de wijk leefbaarder te maken hebben de leerlingen bedacht, samen met St. Move, dat de wijk eerste schoon moet zijn. Daarom vinden zij dat de prullenbakken extra aandacht moeten krijgen en zij gaan daar stickers voor ontwerpen en deze laten drukken.

Lees verder

Gang maakt plaats voor lokaal

de Ouderenbond in St. Anna wil een kleine ontmoetingsruimte maken in de Frater Mattheushof, daar waar nu nog een gang is. Zij hebben toestemming van Tiwos om de open muur te dichten met een muur en invalidendeur, zodat de handwerkgroep en anderen daar rustig kunnen zitten. Een vrijwilliger gaat het geheel bouwen. De sponsoring is nu compleet, het bouwen kan beginnen.

Lees verder