sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Tuinieren op hoogte

Volkstuin Hoflaan gaat haar invalide tuinders van dienst zijn en hen op werkhoogte laten tuinieren. Daarvoor gaan zij 4 verhoogde kweektafels van beton of ander stevig materiaal realiseren.

Lees verder

Onze tuin is te nat!

In Volkstuin Hoflaan zijn een paar hele natte tuinen en de oplossing is om grote diepe gaten te boren van 4,5 – 5 meter. Dan kunnen deze tuinen toch gebruikt gaan worden. En jawel, de groenaannemer kan hier gaan starten.

Lees verder

Een nieuwe veilige loopbrug

Kindervakantiewerk GGHT werd vorige jaar getroffen door een diefstal. Nu mogen ze gebruik gaan maken van een nieuwe opslagruimte op de zolder van een lagere school. De huidige loopbrug is onveilig en moet vervangen worden. Hiervoor hebben ze nu alle materialen bij elkaar, dus de uitvoering kan gaan beginnen.

Lees verder

Vele meters lamellen nodig

Vrijwilligers van de Montfortparochie in Tilburg-Noord gaan de lamellen vervangen, want de oude zijn na 45 jaar toch echt versleten. Het zal een hele klus gaan worden op grote hoogte.

Lees verder

Na arbeid is het goed kletsen!

Veel allochtonen vrouwen hebben een volkstuintje in de wijk Stokhasselt en na het werk willen ze graag samen iets eten, drinken en natuurlijk bijpraten. Maar er is geen plaats om te zitten. Ze willen hiervoor graag 3 picknicktafels.

Lees verder