sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Stichtingacte nodig

De Chanella Praktijk voor groei en ontwikkeling wil een opvanghuis opzetten voor jongeren die een trauma hebben opgelopen. Daamen de Kort van Tuijl Notarissen gaat de stichtingsakte voor hen opmaken.

Lees verder

Huiskamersfeer moet terug

MFA Zuiderkwartier gaat in de ontmoetingsruimte de huiskamersfeer terugbrengen, zodat bewoners zich daar meer thuis voelen. Loungebanken, planten en nieuw behang gaan daarbij helpen.

Lees verder

Broodje Aap & Linke Soep!

Broodje Aap & Linke Soep is een onderdeel van de Krachtcentrale. Zij verzorgt loopbaan- en re-integratietrajecten, individueel en groepsgewijs. Boordje Aap en Linke soep is een interculturele foodservice met een positief verhaal. Gerechten worden gemaakt door nieuwkomers. Samen koken, samen verbinden, samen leren… Zij kunnen een grote vriezer en friteuse aanschaffen.

Lees verder

ZZZZZZZZZZZZagen...

Zorgcentrum Notre Dame krijgt voor haar bewoners een mobiele werkbank, zodat bewoners kunnen klussen. Er is vooral bij de mannen veel interesse in timmeren en figuurzagen. En een mobiele werkbank kan op iedere verdieping worden ingezet. Mooi toch!

Lees verder

Pramisi, de Surinaamse belofte

Zangkoor Pramisi, bestaande uit voornamelijk Surinaamse, maar ook Antilliaanse en Nederlandse vrouwen, krijgt voor haar optredens een kleine muziekbox waarmee het geluid van het keyboard wordt versterkt, 2 microfoons op standaard en 10 muziekbladstandaards. Zij treden 8-10x per jaar op bij allerlei gelegenheden en 1x per maand bij de kerkdiensten.

Lees verder