sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Pramisi, de Surinaamse belofte

Zangkoor Pramisi, bestaande uit voornamelijk Surinaamse, maar ook Antilliaanse en Nederlandse vrouwen, krijgt voor haar optredens een kleine muziekbox waarmee het geluid van het keyboard wordt versterkt, 2 microfoons op standaard en 10 muziekbladstandaards. Zij treden 8-10x per jaar op bij allerlei gelegenheden en 1x per maand bij de kerkdiensten.

Lees verder

Klein Karwei Klust...

Klein Karwei is een klussendienst die gratis klusjes doet voor hulpbehoevende wijkbewoners in de wijk Oud-Noord. Er zijn 9 vrijwilligers actief. Klein Karwei bestaat al meer dan 25 jaar en intussen is hun (elektrisch) gereedschap dringend toe aan vervanging. Nodig zijn: elektrische boormachines, verlengkabel, accu-heggenschaar enz. Wie helpt?

Lees verder

Wie kleedt Sinterklaas?

Stichting Jeugdwerk Berkel-Enschot organiseert de jaarlijkse intocht van Sinterklaas voor BE met 50 vrijwilligers. Nodig is een nieuw Sinterklaaspak met toebehoren als ring, handschoenen en ketting. Wie helpt mee om € 500 bij elkaar te krijgen?

Lees verder

Kunst voelen

St. KIVI (Kunst is voor Iedereen) werkt met mensen die een visuele beperking hebben. Zij wil voelbare replica’s maken van bestaande afbeeldingen zodat de deelnemers dat kunnen voelen. De replica’s worden ingezet bij voorlichting over haptische kleurbeleving en beeldvorming. Zij hebben 4 lichtbakken nodig zodat vrijwilligers en stagiaires aan de slag kunnen om tactiele voelplaten zelf te maken. MzGz werkt mee aan de realisatie van 2 lichtbakken, kosten € 437.

Lees verder

MST schenkt 112.000 koffies

Het MST, centrum voor educatie, ondersteuning en ontmoeting, geeft plaats aan kwetsbare mensen in onze samenleving. Maar liefst 112.000 kopjes koffie worden per jaar geschonken en ook worden maaltijden voor € 2 en soep voor € 1 aangeboden. Hun kleine inductie-fornuis is dringend aan vervanging toe en kan nu worden vervangen door een semiprofessioneel inductie-fornuis.

Lees verder