sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Gratis computers repareren

In Tilburg-Noord willen ze voor de minima gratis computers repareren. Maar dan zijn wel onderdelen nodig zoals geheugen, videokaarten, harddisks, cpu, koelers, gereedschappen enz. Zij krijgen een financiële bijdrage om de benodigde materialen in te kopen om zo veel mensen te kunnen helpen.

Lees verder

Stichtingacte nodig

De Chanella Praktijk voor groei en ontwikkeling wil een opvanghuis opzetten voor jongeren die een trauma hebben opgelopen. Daamen de Kort van Tuijl Notarissen gaat de stichtingsakte voor hen opmaken.

Lees verder

Huiskamersfeer moet terug

MFA Zuiderkwartier gaat in de ontmoetingsruimte de huiskamersfeer terugbrengen, zodat bewoners zich daar meer thuis voelen. Loungebanken, planten en nieuw behang gaan daarbij helpen.

Lees verder

Broodje Aap & Linke Soep!

Broodje Aap & Linke Soep is een onderdeel van de Krachtcentrale. Zij verzorgt loopbaan- en re-integratietrajecten, individueel en groepsgewijs. Boordje Aap en Linke soep is een interculturele foodservice met een positief verhaal. Gerechten worden gemaakt door nieuwkomers. Samen koken, samen verbinden, samen leren… Zij kunnen een grote vriezer en friteuse aanschaffen.

Lees verder

ZZZZZZZZZZZZagen...

Zorgcentrum Notre Dame krijgt voor haar bewoners een mobiele werkbank, zodat bewoners kunnen klussen. Er is vooral bij de mannen veel interesse in timmeren en figuurzagen. En een mobiele werkbank kan op iedere verdieping worden ingezet. Mooi toch!

Lees verder