sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Haken verbindt!

Op vrijdagmorgen ontmoeten veel vrouwen elkaar in wijkcentrum In de Boomtak en onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er veel gekletst en straks hopelijk ook veel gehaakt. Want ze gaan samen een 2 meter hoge houten kerstboom versieren met allerlei gehaakte lapjes en hopelijk is de boom dan eind 2018 klaar.

Lees verder

Waakmand biedt troost...

Zorgcentrum den Herdgang maakt een waakmand, waarin allerlei spullen zitten, die het waken bij een dierbare kunnen verzachten zoals kaarsjes, mooie tijdschriften, kussens, handolie, fijne muziek enz.

Lees verder

De keet moet geschilderd!

VTV Vlashof heeft veel actieve vrijwilligers die groenten verbouwen voor de Voedselbank en kinderen begeleiden in de moestuin. Maar ook het onderhoud doen ze zelf en hun materialenkeet moet dringend een beitsbeurt krijgen. Ze krijgen 5 liter beits, schuurpapier en kwasten.

Lees verder

Tieners spelen niet op wipkip!

De buurttuin in het Stenen Kamerpark is een groot succes dankzij de inzet van vrijwilligers en ouders. De jongeren willen graag wat meer uitdaging op het terrein en daarvoor vragen zij een duikelrek en een driedubbele evenwichtsbalk. Kosten in totaal zijn € 1470. Daarnaast willen ze een mini-bieb in natura realiseren voor alle leeftijden.

Lees verder

Met de fiets in de hand...

Als je tenminste een fiets hebt... In de wijk Stokhasselt repareren vrijwilligers fietsen en die worden beschikbaar gesteld aan de minst draagkrachtigen. Verder repareren ze ook fietsen voor mensen die dat zelf niet kunnen en de reparatie niet kunnen betalen. Ze kunnen veel fietsonderdelen en gereedschappen aanschaffen, o.a. een fietslift.

Lees verder