sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Broodje Aap & Linke Soep!

Broodje Aap & Linke Soep is een onderdeel van de Krachtcentrale. Zij verzorgt loopbaan- en re-integratietrajecten, individueel en groepsgewijs. Boordje Aap en Linke soep is een interculturele foodservice met een positief verhaal. Gerechten worden gemaakt door nieuwkomers. Samen koken, samen verbinden, samen leren… Zij kunnen een grote vriezer en friteuse aanschaffen.

Lees verder

ZZZZZZZZZZZZagen...

Zorgcentrum Notre Dame krijgt voor haar bewoners een mobiele werkbank, zodat bewoners kunnen klussen. Er is vooral bij de mannen veel interesse in timmeren en figuurzagen. En een mobiele werkbank kan op iedere verdieping worden ingezet. Mooi toch!

Lees verder

Pramisi, de Surinaamse belofte

Zangkoor Pramisi, bestaande uit voornamelijk Surinaamse, maar ook Antilliaanse en Nederlandse vrouwen, krijgt voor haar optredens een kleine muziekbox waarmee het geluid van het keyboard wordt versterkt, 2 microfoons op standaard en 10 muziekbladstandaards. Zij treden 8-10x per jaar op bij allerlei gelegenheden en 1x per maand bij de kerkdiensten.

Lees verder

Klein Karwei Klust...

Klein Karwei is een klussendienst die gratis klusjes doet voor hulpbehoevende wijkbewoners in de wijk Oud-Noord. Er zijn 9 vrijwilligers actief. Klein Karwei bestaat al meer dan 25 jaar en intussen is hun (elektrisch) gereedschap dringend toe aan vervanging. Nodig zijn: elektrische boormachines, verlengkabel, accu-heggenschaar enz. Wie helpt?

Lees verder

Wie kleedt Sinterklaas?

Stichting Jeugdwerk Berkel-Enschot organiseert de jaarlijkse intocht van Sinterklaas voor BE met 50 vrijwilligers. Nodig is een nieuw Sinterklaaspak met toebehoren als ring, handschoenen en ketting. Wie helpt mee om € 500 bij elkaar te krijgen?

Lees verder