sponsors

SPONSORS GEZOCHT VOOR OPENSTAANDE PROJECTEN
EN OVERZICHT GEREALISEERDE PROJECTEN

Wie kleedt Sinterklaas?

Stichting Jeugdwerk Berkel-Enschot organiseert de jaarlijkse intocht van Sinterklaas voor BE met 50 vrijwilligers. Nodig is een nieuw Sinterklaaspak met toebehoren als ring, handschoenen en ketting. Wie helpt mee om € 500 bij elkaar te krijgen?

Lees verder

Kunst voelen

St. KIVI (Kunst is voor Iedereen) werkt met mensen die een visuele beperking hebben. Zij wil voelbare replica’s maken van bestaande afbeeldingen zodat de deelnemers dat kunnen voelen. De replica’s worden ingezet bij voorlichting over haptische kleurbeleving en beeldvorming. Zij hebben 4 lichtbakken nodig zodat vrijwilligers en stagiaires aan de slag kunnen om tactiele voelplaten zelf te maken. MzGz werkt mee aan de realisatie van 2 lichtbakken, kosten € 437.

Lees verder

MST schenkt 112.000 koffies

Het MST, centrum voor educatie, ondersteuning en ontmoeting, geeft plaats aan kwetsbare mensen in onze samenleving. Maar liefst 112.000 kopjes koffie worden per jaar geschonken en ook worden maaltijden voor € 2 en soep voor € 1 aangeboden. Hun kleine inductie-fornuis is dringend aan vervanging toe en kan nu worden vervangen door een semiprofessioneel inductie-fornuis.

Lees verder

Alles gestolen!

In augustus jl. zijn alle materalen van Kindervakantiewerk GGHT gestolen uit de voormalige Vredeskerk. Voor vrijwilligers nu veel werk om alles wat ze zelf hadden gemaakt, opnieuw te gaan maken. Maar ook hun sportmaterialen en sanitaire- en schoonmaakspullen zijn gestolen. Gelukkig kunnen ze nu nieuwe materialen aanschaffen.

Lees verder

Haken verbindt!

Op vrijdagmorgen ontmoeten veel vrouwen elkaar in wijkcentrum In de Boomtak en onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er veel gekletst en straks hopelijk ook veel gehaakt. Want ze gaan samen een 2 meter hoge houten kerstboom versieren met allerlei gehaakte lapjes en hopelijk is de boom dan eind 2018 klaar.

Lees verder