Laatste nieuws

En de winnaar is Hall of Fame!

Aras Security uit Drunen bood een poos geleden een beveiligingsinstallatie aan en iedereen kon daarop inschrijven. De winnaar is de Hall of Fame geworden, zij vroegen een inbraak-set om hun medewerkers een steun in de rug te geven. En wat zijn ze daar blij mee. Aras Security wil hiermee haar maatschappelijke betrokkenheid nog meer zichtbaar maken.

Lees verder

Opvolging bekend!

Anuschka Polfliet wordt de nieuwe projectleider van MzGz als Annemiek met pensioen gaat. Vanaf 1 januari 2019 wordt zij ingewerkt en vanaf mei gaat ze MzGz voortzetten. Ik wens haar evenveel succes, betrokkenheid en enthousiasme toe als mij is toegekomen. Van harte proficiat Anuschka met deze prachtbaan!

Lees verder

Contract Brabants Dagblad

Het Brabants Dagblad in de persoon van Frank van Kempen heeft op 10 oktober het sponsorcontract voor een jaar verlengd. Dat betekent dat MzGz in 2019 weer een paginagrote advertentie krijgt. Dat is fantastisch nieuws, zeker in een tijd waarin dagbladen heel veel moeten bezuinigen. Frank, hartstikke bedankt voor je jarenlange inzet.

Lees verder

Onze hoofdsponsors gaan door

Zowel de Rabobank Tilburg e.o. als Van Eerd BV verlengen hun sponsorcontract met MzGz met drie jaar van 2019 tot en met 2021. Dat is geweldig nieuws.

Lees verder

Vacature MzGz staat nu online!

Zoals de meesten van jullie wel weten ga ik (Annemiek Hamers, projectleider MzGz) volgend jaar mei met pensioen. Mocht je interesse hebben om te solliciteren, dan kun je de vacature vanaf vandaag vinden op www.contourdetwern.nl. Reageren kan t/m 30 september. Veel succes ermee.

Lees verder