Laatste nieuws

Vacature MzGz staat nu online!

Zoals de meesten van jullie wel weten ga ik (Annemiek Hamers, projectleider MzGz) volgend jaar mei met pensioen. Mocht je interesse hebben om te solliciteren, dan kun je de vacature vanaf vandaag vinden op www.contourdetwern.nl. Reageren kan t/m 30 september. Veel succes ermee.

Lees verder

Onze hoofdsponsors gaan door

Zowel de Rabobank Tilburg e.o. als Van Eerd BV verlengen hun sponsorcontract met MzGz met drie jaar van 2019 tot en met 2021. Dat is geweldig nieuws.

Lees verder

Nieuwe ambassadeur voor MzGz

Wij hebben in de zomer afscheid genomen van Marjo van Velthoven, ambtenaar bij de gemeente Tilburg. Eerst zat zij in de selectiecommissie en daarna is zij 6 jaar ambassadeur geweest bij MzGz. Haar plaats wordt ingenomen door Kees van Gaal, directeur van C.J.M van Gaal BV aannemingsbedrijf. Kees is al jaren betrokken als donateur en hij denkt vaak mee in oplossingen voor ingewikkelde grondproblemen.

Lees verder

Goede start na een fijne zomer

In drie weken tijd werden al 17 organisaties blij gemaakt met mooie tweedehands en nieuwe spullen, van winkelinventaris tot lampen en nog veel meer. En 5 stichtingen kregen voldoende geld en materialen om hun lang gekoesterde wens te realiseren. Daar word ik toch blij van...

Lees verder

Dromen komen uit met MzGz

Mooi zo Goed zo (MzGz) realiseert dromen en wensen van mensen en organisaties in Tilburg. Er zijn zoveel goede ideeën die onze stad leuker, gezelliger en veiliger maken. Het ontbreekt vaak alleen aan voldoende menskracht, materialen, geld, kennis of vaardigheden om een idee ook echt uit te voeren. Dan komt MzGz in actie. Wij zoeken plaatselijke fondsen en sponsoren die deskundigheid, materialen, diensten en/of geld willen inzetten. Op deze manier laten bedrijven en organisaties hun betrokkenheid

Lees verder