Laatste nieuws

Gemeente deelt planten uit

De gemeente heeft veel grote kamerplanten uitgedeeld aan 8 organisaties. Pim kwam met de bakfiets om 2 kamerhoge planten op te halen. Samen met Marco wordt de bakfiets geduwd. Kun jij ze vinden in dit zoekplaatje?

Lees verder

De bouw kan starten!

De muur bij Open Bejaardenwerk St. Anna gaat er komen. Dankzij een grote korting van CvTilburg op alle benodigde materialen en een financiële bijdrage an Het Boekenschop, zijn nu alle benodigde spullen rond en kan de vrijwilliger gaan bouwen. De Glascentrale en Pijnenburg hadden al eerder in natura gesponsord. Veel dank allemaal.

Lees verder

Zo snel kan het gaan...

Goed nieuws: dinsdag zijn 2 nieuwe projecten goedgekeurd, vanmorgen kreeg ik al bericht dat het Jopiefonds de wens voor PR-materialen voor St. Biotuin Tilburg gaat realiseren. Zo snel kan het gaan.

Lees verder

Afval scheiden

Het stadhuis, de zwarte doos, wacht een grondige renovatie. Dat betekent dat het hele pand leeg moet en dan komen er nogal wat spullen vrij.
Er komen heel veel waste-care-units vrij en belangstellenden kunnen mailen als ze hiervoor in aanmerking willen komen.

Lees verder

Enthousiaste reactie sponsoren

Voor het project van het Open bejaardenwerk St. Anna ben ik op zoek naar bouwmaterialen, zodat een vrijwilliger de open ruimte kan dichtmaken. Pijnenburg Import en Glascentrale Tilburg zeiden direct ja. Arno Spierings van de Glascentrale was blij dat een keer niet om geld werd gevraagd, maar om hun product. Zo kan het ook!

Lees verder