Laatste nieuws

En soms pas na 3 maanden...

Maar het goede nieuws is dat het VBG de 70 boekjes over SportAnders voor de 70 vrijwilligers van Jong-Nederland in Tilburg gaat realiseren. Uiteindelijk komt het toch weer goed.

Lees verder

Wens in 5 seconden klaar!

Het duurde slechts 5 seconden en toen al ging de wens van vrijwilligers van Koningsvoorde voor een nieuwe bingomolen in vervulling. Een lid van de selectiecommissie gaat deze wens realiseren. Wat zullen ze blij zijn!

Lees verder

2017 start heel goed

Het nieuwe jaar is goed begonnen met mooie aanbiedingen van TBV van meubilair en nieuwe tosti-ijzers van de gemeente. En Thebe-Extra heeft een financiële bijdrage gegeven voor het muziekproject van huize Padua en de tuin van de Kievitshorst. Prachtig toch!

Lees verder

Het past maar net...

Op 1 december jl. hebben 18 organisaties meubilair opgehaald bij het Elisabeth Ziekenhuis. En dat was sjouwen. Vaak vraag ik me af hoe ze zo'n grote kast in een kleine auto krijgen. Maar het is gelukt!

Lees verder

En nog 2 wensen gerealiseerd

Het Boekenschop gaat in februari ook nieuwe verlichting voor Skatepark Ladybird en een insectenhotel voor de Buitenhof realiseren. Tilburg wordt dankzij Het Boekenschop steeds mooier!

Lees verder