Laatste nieuws

4 kerstcadeaus uitgereikt!

Het Boekenschop gaat de 4 openstaande wensen allemaal realiseren en dat zo net voor Kerst: Den Herdgang krijgt een waakmand; Het MST een professioneel inductiefornuis; De handwerkvrouwen gaan hout en veel garens kopen voor een mooie boom en het Kindervakantiewerk GGHT gaat nieuwe materialen kopen. Heel veel dank Boekenschop!

Lees verder

Er kan geschilderd worden!

Binnen 5 minuten kreeg ik van Ton Schilders van Schilders Schilderwerken bericht dat hij alle materialen voor VTV Vlashof wil sponsoren. Dat is toch fantastisch! Dank je wel Ton.

Lees verder

En de winnaar is...

MzGz stelt een bedrag van € 1000 ter beschikking voor het te realiseren 500e project en de winnaar is geworden het MST, een stedelijk centrum voor educatie, ondersteuning en ontmoeting waar per jaar 112.000 kopjes koffie worden geschonken. Het geld wordt ingezet voor de aanschaf van een goed fornuis. Van harte proficiat!

Lees verder

'n bijzonder Sinterklaascadeau

December cadeaumaand, bij ‘MzGz’ werd dat onlangs heel letterlijk. Een mevrouw, ze is 80 jaar maar wil verder anoniem blijven, bood haar Peugeot 106 aan. Bouwjaar 1998 met nog maar 50.000 kilometer op de teller. De auto is net APK-gekeurd, is goudkleurig metallic en rijdt als een zonnetje. De auto gaat naar de Quiet, een organisatie voor mensen in armoede. En zij zijn er super blij mee.

Lees verder

Welk project is nummer 500?

MzGz laat al sinds 1995 dromen uitkomen en heeft in die tijd 497 projecten gerealiseerd. In 1998 werd daarnaast begonnen met het verdelen van nieuwe en tweedehands goederen. Dat is inmiddels zo’n succes dat het realiseren van goede ideeën voor Tilburg een beetje op de achtergrond is geraakt. En dat mag natuurlijk niet gebeuren!
MzGz is daarom op zoek naar nieuwe projecten en looft een prijs uit van € 1000 voor het 500e project dat wordt goedgekeurd. Dien je wens vóór 10 december in.

Lees verder