Laatste nieuws

Goede Doelen Actie geslaagd!

In het kader van de Goede Doelen Actie van het Boekenschop worden wensen gerealiseerd van: Stedenband Tilburg-Matagalpa, Wijkcentrum de Wissel, RIBW en Goede Herder Parochie, Quiet Community, Petanque vereniging Udenhout VOP, MST, VSO Parcours, St. Kunstkabaal, Stadstuin Theresia, St. Raakveld en VSO de Bodde. Van nog eens 7 organisaties worden in februari de wensen gerealiseerd. FANTASTISCH!

Lees verder

Kiwanis realiseert...

Kiwanis Tilburg geeft een financiële bijdrage aan Kinderboerderij 't Valleike, VSO Parcours en VSO de Bodde. Met Zoka en het Sint Nicolaascomité volgen gesprekken en als Kiwanis enthousiast is, komt de opbrengst van de autoralley in mei 2017 ten goede aan deze organisaties.

Lees verder

Wat een mooie aanbiedingen!

Maar liefst 13 organisaties maken gebruik van het aanbod van de gemeente. Het gaat om kantoormaterialen en een paar witgoedapparaten. Het Elisabeth Ziekenhuis (ETZ) biedt heel veel meubilair en andere bijzondere zaken aan. Ook hier schreven al 15 organisaties op in. De ophaalklussen worden deze en volgende week geklaard.

Lees verder

De Voedselbank wordt spin-vrij

Ambiance Schoonmaakdiensten gaat de Voedselbank helpen met het spin-vrij maken van het plafond. Ze gaan dit zelfs een aantal keren voor hen doen. Geweldig, een sponsor die zo meedenkt en meedoet!

Lees verder

Herinner jij je deze nog?

Zorgcentrum Padua start met een nieuw project: Music en Memory op de afdeling dementie. Deze wens wordt nu al voor 10 bewoners mogelijk gemaakt door Het Boekenschop.

Lees verder