Laatste nieuws

Mooi aanbod van Ambiance

Ambiance Schoonmaakdiensten geeft een combimagnetron aan de Voedseldierenbank, 2 elektrische inbouwovens aan zorgcentrum Het Laar, een wasmachine aan het NAHuis en een inbouw-gastoestel aan de Quiet Community. Dat zijn alweer 4 gelukkigen erbij!

Lees verder

Heb jij nog dromen?

Op 23 januari en 6 maart komt de selectiecommissie van MzGz weer bij elkaar om nieuwe dromen en wensen te selecteren. Heb jij voor jouw organisatie nog wensen? Dien ze dan in via het inschrijfformulier op onze website: www.mooizotilburg.nl.

Lees verder

Een groot kerstcadeau voor MST

ABN AMRO bank Den Haag biedt 4 grote platte tv-schermen aan. Maar liefst 21 organisaties schreven daarop in. De keuze viel op het MST waar de tv's worden gebruikt bij de taallessen en andere cursussen die daar worden verzorgd. In cijfers uitgedrukt: 23 vrijwilligers verzorgen de taallessen, per half jaar zijn er ca. 375 deelnemers en zijn op dit moment 18 groepen die 5 uur per week komen.

Lees verder

4 kerstcadeaus uitgereikt!

Het Boekenschop gaat de 4 openstaande wensen allemaal realiseren en dat zo net voor Kerst: Den Herdgang krijgt een waakmand; Het MST een professioneel inductiefornuis; De handwerkvrouwen gaan hout en veel garens kopen voor een mooie boom en het Kindervakantiewerk GGHT gaat nieuwe materialen kopen. Heel veel dank Boekenschop!

Lees verder

Er kan geschilderd worden!

Binnen 5 minuten kreeg ik van Ton Schilders van Schilders Schilderwerken bericht dat hij alle materialen voor VTV Vlashof wil sponsoren. Dat is toch fantastisch! Dank je wel Ton.

Lees verder