Laatste nieuws

Beursvloer Tilburg succesvol

Afgelopen maandag 17 oktober vond de 11e beursvloer plaats in het Willem II Stadion. Met 430 matches was ook deze beursvloer weer heel geslaagd.
Ik was er de hele dag bij en het is mooi en goed om de gezichten te zien achter de vele mails en telefoontjes.

Lees verder

De Droom van Steef komt uit

Steef kan een filmpje laten maken over haar Total Bodyshape (voor ontmoeting en beweging) bedoeld voor lotgenoten, die wachten op opname in mentale gezondheidszorg. Zij doet dit vrijwillig. Bij uitzondering is deze wens goedgekeurd gezien het positieve effect op anderen.

Lees verder

Er kan geschilderd worden!

Schilders Schilderwerken geeft aan Volkstuin Hoflaan voldoende verf, zodat vrijwilligers aan de slag kunnen om de gezamenlijke ruimtes te schilderen. En ook de werkgroep van de speeltuin mag een lijst van benodigdheden indienen om de banken te gaan schilderen.

Lees verder

Grens € 3 miljoen gepasseerd

Op 1 mei 1995 startte Mooi zo Goed zo als project van ContourdeTwern. De resultaten mogen er zijn. In totaal zijn 459 wensen en 4.499 matches gerealiseerd via het aanbod van tweedehands en nieuwe goederen. Hierbij is de waarde van tweedehands en nieuw materiaal berekend op 1/10 van de nieuwwaarde. En de totale waarde van dit alles is zojuist de grens van € 3 miljoen gepasseerd! Veel dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd.

Lees verder

Aanbod Triborgh

Voor haar modelwoningen heeft Triborgh Gebiedsontwikkeling vaak inrichting nodig voor verschillende kamers. Die mooie spullen worden nu aangeboden. Het gaat om de inboedel van slaapkamers en woonkamer. Kompaan en de Bocht zijn er blij mee i.v.m. inrichting van kamers voor Alleenstaande Minderjarige Asielzoekers.

Lees verder