Laatste nieuws

Aanbod Bibliotheek Wagnerplein

Het gebouw van de Bibliotheek op het Wagnerplein wordt gesloopt en dat betekent dat we alles mogen hebben: van invalidentoilet tot verwarmingsketel en van koelkast tot gordijnen. Maar liefst 22 organisaties gaan, gewapend met keukentrap en gereedschappen, op 25 mei het pand leegmaken.

Lees verder

De kids kunnen naar buiten...

want het Spiegelglasfonds geeft een financiële bijdrage voor de bolderkar met speelgoed. Op verschillende plekken in de wijk Goirke-Hasselt kunnen kinderen weer samen buiten spelen.

Lees verder

Kiwanis helpt...

Kiwanisclub Tilburg doneert vanuit het sociaal fonds aan Stichting Kivi (t.b.v. gratis schilderatelier voor (doof) blinde kinderen, Tante Pollewop (kleding voor kinderen in achterstandsituaties) en Praktijkcollege Tilburg (zomerkamp) ieder € 1.000,00. Fantastisch nieuws.

Lees verder

De stoeptegels zijn verdeeld

In juni krijgen kinderboerderij Maria Goretti en parochie de Bron samen bijna 1100 m2 stoeptegels. Ze liggen nu nog in de St. Josephstraat. Vandaag is bekend geworden dat de gemeente de stoeptegels gratis gepakketteerd bij de deur aflevert en dat is heel goed nieuws.

Lees verder